За нас

Ние сме един екип с богат опит в модния сектор и имаме силното желание да приложим придобитите знания и умения в услуга на нашите клиенти. Използваме едни от най-иновативните техники за персонализиране на бранда на фирмите, с които работим.

Като дизайнери, изработващи мостри от А до Я - по идейни проекти, лого и концепции, съгласувани с клиентите, ние се стремим да дадем една по-различна, завладяваща визия на компаниите, които разчитат на нас.

Определяме се като различни в сектора.

Време е всяка фирма да има свой личен дизайн в облеклото.

Разполагаме със собствена база и голям брой продукти, от които клиента сам и с наша подкрепа може да избере кое e най-подходящото за представяне на неговия бранд.

Дoверете се на нашите идеи за една нова, стилна и разчупена визия на бранда Ви, която ярко ще Ви отличи на пазара и с която ще запазите своето място сред най-открояващите се марки.

Oсвен фирмено облекло, предлагаме и спортно-елегантни колекции - италианска дамска, мъжка и детско-юношеска мода за всеки, който иска да се отличи със свой собствен стил. Представяме семпли и разчупени модели, с уникални дизайнерски щампи, италиански кройки, платове и качество, съчетанието на които изграждат една съвсем нова визия на модерния човек. Всичко това ще намерите в нашия онлайн магазин, като разчитате на нас за консултация и обслужване на най-високо ниво!


Спортно-елегантната мода вече има ново име: Lalemax Fashion!    Фирма Лалемакс Фешън е създадена за производство на спортно облекло по проект на фирми, които искат да рекламират и демонстрират своята марка по стилен и неповторим начин.
    С опита си от над 25 години предоставяме абсолютно съдействие и подкрепа за създаване на различни колекции на клиентите ни, издигайки на едно по-високо ниво марката и бранда им. Занимаваме се с линии, създадени за мърчандайзинг в общо сътрудничество с външни брандове.
    Ние осигуряваме на клиентите си най-качественото обслужване, съобразено с най-новите италиански модни тенденции, материи и платове.
    Всички етапи на работния процес до изкарване на перфектен краен продукт, са организирани в производство, следващо стриктен график, в което са заложени най-иновативните производствени техники, съчетани с бързина и абсолютен професионализъм.

    Лалемакс фешън реализира една свободна, творческа и динамична атмосфера, като вярва в хората си и в тяхната индивидуалност и им дава възможност да изразяват най-доброто от себе си. Ние работим в здравословна околна среда, изградена върху основата на дългогодишни и изпитани идеи и принципи.

    Въпреки че сме млада и развиваща се компания, вече сме се утвърдили на пазара като доставчик на големи национални и международни компании. С огромен опит в областта на модата, маркетинга и производството на италианско облекло, предлагаме модни линии и концепции, уникални сами по себе си, със своето качество и модно излъчване. Освен професионално облекло, създаваме ежедневно и елегантно спортно облекло, с подчертан неповторим стил за всяка една възраст.
    Гаранция за удобство и модна изява са естествените материи и дизайнерските уникални щампи, които нямат повторение в
    модния свят.
    Ние от Лалемакс фешън се стремим към възможно най-високи постижения и неизменно вървим към нови и по-нови цели и резултатите са налице!
    Фирма Лалемакс Фешън ви пожелава приятно пазаруване!